Læsø Turens Historie

 

Læsø Turen blev afholdt første gang i år 2010, turen startede som et lille arrangement med deltagelse fra de nordjyske amerikanerbil klubber og med kun 14 biler. Vi startede med mere primitive forhold på sportspladsen i Vesterø. Her holdte vi til i cafeteriet og folk medbragte selv mad til grillen.

Vi oplevede en enorm begejstring for turen og besluttede derfor at gøre Læsø Turen til en tradition.

 

I år 2011 startede vi et samarbejde med Kennart og Karina fra Læsø Camping og Hytteby. De tilbød at vi kunne afholde Læsø Turen på deres campingplads i Vesterø. Her fik vi mulighed for at booke hytter og benyttet pladsens faciliteter. Der blev opsat et stort telt hvor vi kunne samles og holde fest om aftenen. År 2011 blev også året hvor vi startede med at arrangere fællesspisning for vores deltagere. De første mange år, fik vi hjælp af alle deltagere, med at forbedre og lave maden.  Netop det at hjælpe hinanden, har altid været en stor del af Læsø Turen, både når det kom til opsætning af telt, oprydning fra gårsdagens fest samt madlavning.  Dette har vi altid sat meget stor pris på!

 

Det nyeste tiltag til Læsø Turen, er vores samarbejde med Erik, fra restaurant Jerry's i Frederikshavn. Erik har overtaget alt madlavningen og tilbereder dette fra hans gamle brandbil, som også har fadølsanlæg.

 

Læsø Turen har altid været en intim hyggetur for hele familien, med socialt samvær, bålhygge med guitarspil, cruising og oplevelser i flotte omgivelser, på Danmarks dejligste Ø.

Læsø Turen

 

All rights reserved

Copyright 2018/2021

 

Produktion & design

Jonas Christensen

 

 

Facebook

 

Bliv medlem af gruppen:

"Læsø Turen"